Ελευθέριος Αργυρόπουλος
Η ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ

Είναι γεγονός, ότι ο Άγιος Παΐσιος ο αγιορείτης, ο οποίος ως γνωστόν, κατά κόσμον ονομαζόταν Αρσένιος Εζνεπίδης, είχε προφητεύσει πριν από δεκαετίες όταν τον είχε επισκεφθεί ο τότε αξιωματικός του Ελληνικού στρατού Δημήτριος Γράψας, ότι αυτός θα γινόταν κάποτε αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Η επόμενη λεξαριθμική ισοψηφία, αποδεικνύει την σφαιρικήν γνώσιν των συναρίθμων ακόμη και περί αυτού του γεγονότος:
ΓΡΑΨΑΣ = ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ = 1005
ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΕΖΝΕΠΙΔΗΣ = 1005 !!!

Υπολογίζοντας τον αριθμόν του ονόματος Παΐσιος, καταλήγουμε εις τον αριθμόν 571, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι και ο αριθμός των λέξεων μόνασις, θεοσέβιος, ολοκάθαρος και τάξις. Αυτό σημαίνει ότι ο λεξάριθμος αναγνωρίζει το γεγονός ότι το όνομα Παΐσιος θα έχει σχέσιν με τον μοναχισμόν και ότι ο εν λόγω θεοσεβής γέροντας θα είναι πνευματικώς ολοκάθαρος και κατά την διάρκειαν της ζωής του θα επικρατεί μία ισορροπία και τάξις. Επιπλέον, ο αριθμός 571 αντιστοιχεί και εις τα λεξαριθμικά αθροίσματα της φράσεως αμήν λόγος αμήν και του ενάρθρου ονόματος ο Ίασπις.
ΠΑΪΣΙΟΣ = ΟΛΟΚΑΘΑΡΟΣ = ΤΑΞΙΣ = ΜΟΝΑΣΙΣ = ΘΕΟΣΕΒΙΟΣ = 571
ΑΜΗΝ ΛΟΓΟΣ ΑΜΗΝ = Ο ΙΑΣΠΙΣ = 571

Υπολογίζοντας το λεξαριθμικόν άθροισμα της φράσεως ο γέρων Παΐσιος ο αγιορείτης, καταλήγουμε σε μία ακόμη ισοψηφία αυτή τη φορά με τις φράσεις γεγονότα του δύο χιλιάδες δέκα πέντε, η Τουρκία προκαλεί και πάλι την Ελλάδα σε πόλεμο και ακόμη με την φράσιν ο απεσταλμένος του Θεού. Υπενθυμίζουμε εις τους αναγνώστες, ότι σε άρθρον του Φεβρουαρίου είχα αναφέρει, ότι μετά την εκλογήν του Τσίπρα οι τουρκικές προκλήσεις θα ενταθούν και νυν δικαιώνομαι, διότι κατά την 2-3-2015 ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ ότι η Τουρκία απαίτησε να χρησιμοποιήσει ένα σημαντικόν και μεγάλον μέρος του βορείου Αιγαίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει διάφορες στρατιωτικές ασκήσεις.
Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ = Ο ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ = 2306
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ = 2306
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ = 2306

Όπως είχα αναφέρει και από τις αρχές Ιανουαρίου σε ομιλία μου, η φράσις μεγάλη εναέρια και θαλάσσια επέμβασις εις το Αιγαίον, έχει λεξαριθμικόν άθροισμα τον αριθμόν 2015. Άραγε, τί μπορεί να σημαίνει τούτο διά το έτος που διανύουμε; Πάντως οι προκλήσεις έχουν ήδη αρχίσει. Ίδωμεν:
ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ = 2015

Ακόμη, θα παρατηρήσουμε ότι το λεξαριθμικόν άθροισμα της φράσεως ο Άγιος Παΐσιος ο αγιορείτης, είναι ισόψηφον με το λεξαριθμικόν άθροισμα της φράσεως Αρχάγγελος Μιχαήλ.
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟ ΡΕΙΤΗΣ = ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ = 1702

Tέλος, είναι γεγονός, ότι ο Άγιος Παΐσιος, ο οποίος ως γνωστόν, κατά κόσμον ονομαζόταν Αρσένιος Εζνεπίδης, έχει προφητεύσει ακόμη και το τέλος της μεταπολιτεύσεως (του δικομματισμού), δηλαδή της αναλήψεως της πολιτικής εξουσίας εκ των δύο πολιτικών κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι τυχαίον λοιπόν ότι το κατά κόσμον όνομά του (Αρσένιος Εζνεπίδης) ισοψηφεί με τον αριθμόν της λέξεως δικομματισμός. Ακόμη, η υποτιθεμένη προφητεία εκ του Αγίου Παϊσίου περί της «κοφτερής ανατολής» και το τέλος της μεταπολίτευσης είναι όλα λεξαριθμικώς κωδικοποιημένα. Η επιπλέον ισοψηφία των ανωτέρω φράσεων με την σχετικήν φράσιν εκτύπωση χρήματος, δηλώνει ότι το Ελληνικόν κράτος θα αναγκαστεί να τυπώσει χρήμα είτε αυτό είναι ευρώ είτε κάποιο άλλο νόμισμα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κρίσιν που επικρατεί. Η επόμενη ισοψηφία, αποδεικνύει την σφαιρικήν γνώσιν των συναρίθμων επί των ανωτέρω:
ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΚΟΦΤΕΡΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ = ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ = 3132
ΤΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ = ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ = 3132 !!!

Το γεγονός ότι το ορθώς γεγραμμένον ονοματεπώνυμον του πρωθυπουργού, μαζί το αρχικόν του ονόματος του πατρός του (Π) είναι ισόψηφον με το λεξαριθμικόν άθροισμα της φράσεως πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύει διά μίαν ακόμη φοράν την προβλεπτικήν δύναμιν των λεξαρίθμων.
ΑΛΕΞΙΟΣ Π. ΤΣΙΠΡΑΣ = ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ = 1347 !!!

Η επόμενη ισοψηφία, η οποία συσχετίζει λεξαριθμικώς τα ονόματα Αλέξης Τσίπρας και Κριστίν Λαγκάρντ, δηλώνει ότι ο πρωθυπουργός θα εμπλακεί σε διάφορα θέματα που αφορούν πολιτικές διαβουλεύσεις με την πρόεδρον του ΔΝΤ.
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ = ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ = 1195

Η ισοψηφία που ακολουθεί, αποδεικνύει την γνώσιν των συναρίθμων διά το γεγονός, ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης του Γεωργίου, θα είναι ο υπουργός οικονομίας και οικονομικών επί κυβερνήσεως Τσίπρα.
Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ = 3891
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ = 3891

Παρότι ο υπουργός οικονομικών επιθυμεί να γράφει το όνομά του με ένα ν, ενώ το ορθόν είναι με δύο, δεν γνωρίζει ότι αυτό ισοψηφεί με το όνομα Δήμος (το οποίον σχετίζεται με την λέξιν δημόσιον) και ότι βεβαίως ο λεξάριθμος αυτών των δύο ονομάτων ισούται με τον αριθμόν 322, ο οποίος αντιστοιχεί εις τον αριθμόν των δισεκατομμυρίων ευρώ, που αντιστοιχούν εις το δημόσιον χρέος.
ΓΙΑΝΝΗΣ = ΔΗΜΟΣ = 322
Εάν όμως τώρα υπολογίσουμε το λεξαριθμικόν άθροισμα της φράσεως που προκύπτει από το αρχικόν γράμμα του ονόματος Γιάννης (Γ) και από το επώνυμον του υπουργού οικονομικών, διαπιστώνουμε ότι αυτό ισοψηφεί με τον λεξάριθμον του ονόματος που περιγράφει το νόμισμα που καλείται ευρώ. Πράγματι:


Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ = ΕΥΡΩ = 1305 !!!
Όπως γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες εξελέγη ο Προκόπης Παυλόπουλος ως έβδομος πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας. Όμως, δύο ημέρες πριν από την εκλογή του, είχα παρατηρήσει τις ακόλουθες σχετικές λεξαριθμικές σχέσεις, οι οποίες έχουν αριθμητικήν διαφοράν μόλις κατά μίαν μονάδαν:

ΠΡΟΚΟΠΗΣ = 628,

ενώ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ = 629
ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ζ΄ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ = 2130
ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ = 2131

Το πλήρες ονοματεπώνυμον Παναγιώτης Η. Καμμένος, είναι ισόψηφον με το λεξαριθμικόν άθροισμα της φράσεως η δημιουργία + Ανεξάρτητοι Έλληνες, γεγονός που αποδεικνύει την γνώσιν των λεξαρίθμων διά το ότι ο ανωτέρω πολιτικός, είναι ο δημιουργός του εν λόγω πολιτικού κόμματος.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ = 1887
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ + ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ = 1887

Ακόμη, εντυπωσιακόν είναι και το γεγονός ότι το πλήρες ονοματεπώνυμον του κ. Καμμένου συμπεριλαμβανομένου το ονόματος του πατρός του (Ηλίας), είναι ισόψηφον με το λεξαριθμικόν άθροισμα της φράσεως έγινε υπουργός εθνικής αμύνης. Πράγματι:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΣ = 2397 !!!
ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ = 2397

Υπάρχουν δύο υπουργεία, τα οποία έχουν ακριβώς το ίδιον λεξαριθμικόν άθροισμα. Αυτά, είναι το υπουργείον οικονομικών και το υπουργείον πολιτισμού. Αυτό σημαίνει, ότι ενισχύοντας τον τουρισμόν και αναδεικνύοντας περισσότερον τους αρχαιολογικούς και ιστορικούς μας τόπους, θα έχουμε περισσότερα έσοδα από αυτά που ήδη λαμβάνουμε από οτιδήποτε σχετίζεται με τις δραστηριότητες του υπουργείου πολιτισμού.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ = ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ = 2398

Από τις 27-1-2015 έχουμε την συγκυβέρνησιν του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και αυτό είναι γνωστόν διά των λεξαρίθμων ως εξής:
Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ = ΕΤΟΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ = 2410

Ίσως μία ακόμη προφητεία του Αγίου Παϊσίου να αναφέρεται εις τον θάνατον ενός προέδρου, ενώ από το δεύτερον σκέλος της επομένης ισοψηφίας φαίνεται ποίοι είναι αυτοί που κυβερνούν την Γερμανία.
ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΙ ΠΑΪΣΙΟΥ = Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ = 1855
ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ = ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ = 1855

Ο διεθνής σιωνισμός είναι μία διεθνής υπερκυβέρνησις, η οποία ευθύνεται διά την μεγάλην συνομωσίαν που διαπράττεται παγκοσμίως. Κάποιες από τις προφητείες του Παϊσίου, ομιλούν και περί αυτού του γεγονότος.
ΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ = ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ = 1866
ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ = Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ = 1866

Από την ισοψηφία που ακολουθεί, φαίνεται μάλλον ότι τουλάχιστον μία από τις προφητείες του Αγίου Παϊσίου πρέπει να σχετίζεται με τον Βλάντιμιρ Πούτιν.
ΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ = Ο ΡΩΣΟΣ ΠΟΥΤΙΝ = 2350

Τέλος, από την επομένη ισοψηφία, φαίνεται ότι κάποια γεγονότα που έγιναν το έτος 2014 είχαν προφητευθεί από τον Παΐσιον, η ακόμη και ότι οι προφητείες του Παϊσίου άρχισαν να μελετώνται σοβαρά από κάποιους κατά το έτος 2014.
ΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ = 3120
ΤΟ ΕΤΟΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΑ = 3120